x

zima, zima

Zavejani! Mještani Vlasine u snijegu do guše: Ni vrata ne mogu da otvore od snijega da odu po drva?! Smetovi od 2 metra!

CRNA TRAVA/VLASINA - Snijeg praćen olujnim vjetrom potpuno je zavejao opštinu Crna Trava. Visina snijega je metar, a smetova i do 2 metra.

Mehanizacija pokušava da očisti glavni put do Crne Trave, ali im vjetar otežava posao.

Zavejano je 250 kilometara mahalskih puteva, kaže za RTS Slavoljub Blagojević, predsjednik opštine. Struje ima, domaćinstva su snabdjevena osnovnim namirnicama.


Problem je vjetar i temperatura od minus 10 stepeni.

Ista je situacija i na obližnjem Vlasinskom jezeru gdje, kako javljaju mještani, vrata ne mogu da otvore od snijega kako bi otišli po drva.

.

.

.

.

.

.

.

Kurir.rs/RTS/Instagram 192


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)