x

Zavirili smo na snimanje Inasovog novog spota: Sarađuje sa njemačkim reperom, Jala Brat pružio podršku! (Video)

Najpopularniji reper mlađe generacije Inas ne prestaje da pomijera granice i postavlja nove standarde. Imperia kao produkcija i dalje obara sve rekorde, a svojim projektima svako malo nanovo obraduje fanove. Ovoga puta se sprema pravi bum, a sve to na čelu sa Inasom koji je snimio duet sa popularnim njemačkim reperom Ahmadom Aminom. Ekipa Ekskluziva.ba portala imala je ekskluzivno pravo da bude dio snimanja, a već sada možemo reći da smo "namirisali" hit. Video sa snimanja možete pogledati OVDJE.


Reper o čijim projektima i poduhvatima se govori svako malo - Inas za kratko vrijeme je pokorio muzičku scenu. Za njega je ovo ljeto bilo izuzetno radno, nastupao je i punio klubove širom regiona. Ipak, on ne odmara i za svoju publiku već sada sprema novi hit. 


Inas je prethodnih dana u Sarajevu snimao spot sa poznatim njemačkim reperom Ahmadom Aminom za pjesmu "Valo valo", čiji su i autori. Ovakav spoj dvojice repera i sve ono što su pripremili bez sumnje će izazvati posebnu pažnju i privući još više fanova. 


Spot za budući hit je sniman u Sarajevu na nekoliko lokacija, u pratnji dva crvena Ferrarija i motorista. Posebno zanimljivo i ono što će obradovati mnogobrojne fanove Imperije jeste da se u spotu kao gost pojavljuje Jala Brat, koji je došao da podrži Inasov novi projekat. Jala je na snimanju spota savjetovao Inasa i doprinio idejama.


Ukoliko je suditi po snimanju spota i onome što smo vidjeli isti će krasiti zaista nevjerovatni kadrovi. Inas će bez sumnje i ovoga puta biti na samom vrhu trendinga, a do premijere pjesme "Valo valo" nas već sada dijeli nekoliko dana. 

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.