x

Završen III Međunarodni sajam ``Žena, ljepota, cvijeće``: Manifestacija ispunila očekivanja!

U nedjelju, 25. maja zvanično je završen III Međunarodni sajam ``Žena, ljepota, cvijeće``. Manifestacija koja je održana u sarajevskom hotelu Hollywood u organizaciji Akademije ``Brezar`` ove je godine bila humanitarnog karaktera, a posjetioci su plaćali usluge koliko su htjeli. Sav skupljeni prihod ide za pomoć stanovništvu čiji su domovi stradali u poplavama, te djeci s Daunovim sindromom. 

Hotel Hollywood

Ul. Dr. Mustafe Pintola 23 Ilidža

033 773 100

Drugi dan sajma, koji je ujedno najposebniji dio ove manifestacije priređen je jedinstven događaj. Naime, u saradnji s Udruženjem ,,Život sa Downovim sindromom’’ djeca, mladi članovi tog Udruženja su bili specijalni gosti sajma koji su tom prilikom bili mali modeli frizerima, polaznicima Akademije ``Brezar’``. 

 

Cilj sajma bila je promocija frizerskih usluga, promocija kulture i turizma, te proširenje znanja o frizerskim uslugama i ponudama u Bosni i Hercgeovini, kao i promjena imidža Bosne i Hercegovine, u promociji i razvoju sajamskog i festivalskog turizma, ali i širenja svijesti o potrebama djece s Down sindromom, kao i njihovom zdravom, normalnom integracijom u društvo.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.