x

ZAVRTJEĆE VAM SE OD CIFRE: Zanijemićete kada čujete šta Duško sprema Jeleni za 10 godina braka!

Jelena Karleuša nije ni svjesna šta joj je priredio suprug Duško Tošić povodom desetogodišnjice braka, koju će proslaviti 28. juna. Kako Kurir saznaje, fudbaler turskog Bešiktaša kupuje pjevačici vilu u Istanbulu smještenu tik uz Bosfor, u vrijednosti od milion i po eura.

Posljednjih mjesec dana Tošić se dosta namučio oko ovog iznenađenja, za koje njegova supruga ne zna. Iako želi da sve ostane u tajnosti dok ženi ne uruči ključeve u ruke, on je za ovo što sprema ispričao nekolicini prijatelja.

Njemu je trebala pomoć da dođe do vlasnika vile, jednog uglednog turskog biznismena, pa je potegao veze kako bi stupio u kontakt s njim.

- Duško je želio da pregovara direktno s vlasnikom, pa se malo pomučio da dođe do njega. Na kraju su se dogovorili da kuća postane Jelenina za 1,5 miliona eura. Vila ima 350 kvadratnih metara, veliko dvorište i terasu na kojoj dominira bazen. Rasprostranjena je, ima više spavaćih soba, dva kupatila, ogroman dnevni boravak, veliku kuhinju i nekoliko zasebnih prostorija, od kojih je jedna namijenjena za opuštanje uz bilijar. Duško je znao da će se Jeleni, ali i njihovim kćerkama kuća dopasti. On ju je kaparisao, a do proslave godišnjice braka trebalo bi i da je isplati - kaže naš izvor blizak Dušku Tošiću.

S obzirom na to da Karleuša obožava Istanbul i da tamo boravi kad god je slobodna, ne treba da čudi što je Duško riješio da joj baš u tom gradu kupi kuću. Ona inače uvijek ide u jedan restoran na Bosforu, zbog čega joj je suprug i odabrao kuću s pogledom na more.

- Duško je rekao da planira da karijeru završi u Bešiktašu, a kako je i on zavolio Istanbul, jasno je zbog čega kad okači kopačke o klin želi tamo da provodi dosta vremena. Tada će moći zajedno sa porodicom da uživa u njihovom luksuznom domu - završava naš sagovornik.

Pozvali smo Jelenu i Duška za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.