x

Zbog Armina Bijedića je sinoć cijela Bosna bila na nogama! (GALERIJA)

Nema dobrog provoda bez pjevača koji ima vrhunski vokal, ali prije svega dušu i kroz kojeg "pucaju" emocije dok pjeva. Na sami spomen imena Armin Bijedić mnogima se podiže svaka dlaka na tijelu, jer svaka pjesma koju on iznese naježi apsolutno svakog. Tako je bilo i sinoć u sarajevskom Restoranu "Bosna". Rezervacije za ovaj mega nastup su otišle nekoliko dana ranije, a Armin se uvjerio kako je njegova sarajevska raja uveliko naučila svaku riječ njegove nove pjesme "Opet sam se propio". 

Restoran Bosna

Butmirska cesta br. 8 ; ILIDZA

+387 61 135 590

Dešavanje ovoga petka u Restoranu Bosna je zaista teško opisati. Armin Bijedić je kao favorit među Sarajlijama opravdao svaki minut uloženog vremena u sinoćnji provod, jer takva atmosfera je nadmašila sve do sada. Koliko su se svi veselili ovom derneku govori i podatak da je bilo krcato, a da su danima ranije vodile bitke kako doći do rezervacije. O kvalitetu Bijedićevih nastupa je odavno suvišno komentarisati, a osim nove numere "Opet sam se propio", iz sve snage su se s njim pjevale pjesme "Snjegovi", "Samo rane", "Klubovi", "Ni traga od nje", "Nema me", "Kuda ideš srećo moja". 


Iako ga svi oslovljavaju sa kralj derneka i dobrih provoda, pjevačem sa najjačim vokalom u BiH i regionu, Armin skromno radi ono što najviše voli i umije, te aminuje da svaki nastup ima posebnu energiju. On se ne mora truditi da dospije u dušu svih koji ga slušaju, kod njega je to urođeno, pa je jasno zašto je i na sinoćnjom nastupu nastala erupcija emocija. Sjajan repertoar koji je priredio publici je apsolutno sve ostavio budnim do zore, a neumorno se pjevalo i igralo uz razne hitove.


Za Armina je ovo poprilično buran period, budući da mu pozivi za nastupe stižu sa svih strana. Novu godinu će dočekati u Bugojnu (Dijamant Club). Već je bukiran mjesecima unaprijed, a mladenci čak pomijeraju datume vjenčanja kako bi im se poklopio termin s njegovim i da bi im on uveličao slavlje. Podsjećamo, kako je Armin i omiljeni pjevač fudbalerima, a Edinu Džeki je već nekoliko puta pjevao na raznim feštama. Omiljeni je i Miralemu Pjaniću, a Armin upravo njegov potpisan dres drži u dnevnoj sobi. 

Pratite Armina i na društvenim mrežama Facebook i Instagram:

https://www.facebook.com/ArminBijedicOfficial/

https://www.instagram.com/armin_bijedic_/?hl=hr

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.