x

Zbog dečka je imala 30 plastičnih operacija: Pogledajte kako je nekada izgledala, a kako sada…

Kako bi zadovoljile partnera, žene se često podvrgavaju strogim dijetama, promjeni imidža, ali i bolnim i skupim plastičnim operacijama. U želji da promijeni svoj izgled i bude ljepša svom dečku, Beri Ng iz Hong Konga je otišla predaleko i sada se kaje zbog toga. 

Počela je sa plastičnim operacijama kada je imala samo 17 godina jer je htjela da izgleda kao zapadnjački supermodeli. Prvi put je probala korekciju kada je vidjela paket za studente od 102 dolara za tri injekcije. Nekoliko sati kasnije, plastičar je uspio da je ubijedi do joj je potreban mnogo veći paket koji košta 2.175 dolara.

 

Bila je prezadovoljna rezultatima i počela je da se interesuje za ostale tretmane i uskoro je postala ovisna od plastičnih operacija. Stvari su se pogoršale kada je napunila 20 godina i počela da se zabavlja sa devet godina starijim muškarcem. Njen partner je bio verbalni zlostavljač i stalno je vrijeđao zbog njenog izgleda upoređujući je sa drugim ljepšim ženama. Ona je na to odgovarala konstantnim odlaskom na korekcije i u periodu od šest mjeseci podvrgla se plastičnim operacijama čak 30 puta!

 

Neke od operacija podrazumijevale su korekcije očiju i nosa, dobila je injekcije u čelo kako bi imala ovalno lice, kao i injekcije u usnama, obrazima i bradi.

 

“Da mi je samo jednom rekao da sam lijepa ja bih prestala sa svim tim”, rekla je Beri.

 

Njegova posljednja zamjerka bila je da su njene grudi premale, što ju je natjeralo na intervenciju, piše “Oddity central”. Dok se ona oporavljala od operacije doživjela je prosvjetljenje kada se majka uznemirila zbog njene ovisnosti od operacija.

 

“Rekla mi je da sam bila prelijepa prije svega toga, a da sam sada oskrnavljena”, ispričala je Beri.

 

Okončala je svoju vezu i sada se posvetila snimanju videa podrške na YouTube-u i borbi protiv kozmetičkih operacija. Nekoliko djevojaka sa istim problemom joj se obratilo putem e-mail-a sa pričama o tome kako su njihovi partneri i muževi vršili pritisak na njih da se operišu.

(Telegraf.rs)

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.