x

ZBOG OLJE BAJRAMI IMA DA GORE KLUBOVI: Pjesma `Mjesečar` već postala hit!

Area7 produkcija je predstavila novi spot i pjesmu Olje Bajrami koja nosi zanimljiv naziv ``Mjesečar``. Olja Bajrami još jednom je iznenadila svoje fanove i ljubitelje njenih pjesama sa novim singlom ``Mjesečar`` kojeg su svi nestrpljivo iščekivali. Pjesmu su ovaj put radili Saša Lazić i Aca Krsmanović, a video produkcija Area7 iz Zenice potrudila su se da spot izgleda baš svjetski. 

U novom spotu Olje Bajrami pojavile su se sve prelijepe djevojke i to sa raznim titulama. Husneta Tupković bila je Miss Federacije BiH 2013. godina i prva pratilja Miss BiH također 2013. godine. Belma Ibrahimović je bila Miss Federacije BiH 2014. godine, a Arijalda Pjević Miss Eart Fire BiH 2017. U spotu se pored ovih Tuzlanki pojavila i prelijepa voditeljica Zerina Patković. 

 

Za frizuru Olje Bajrami, kao i ostalih učesnika u spotu pobrinuo se Hadis Muračević iz Zenica, a Make-Up je radila Amna Husejnefendić. 

 

Olja Bajrami nije krila svoje oduševljenje tokom snimanja, pa je cijelo veče djevojke častila komplimentima, te ih bodrila tokom snimanja spota za pjesmu `Mjesečar`, za koju se već aludira da će biti hit 2018. godine.

 

Kakva iznenađenja sprema Olja u narednom periodu možete saznati putem njenih društvenih mreža:
- Facebook: https://www.facebook.com/olja.bajrami.7/
- Instagram: https://www.instagram.com/olja_bajramii/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.