x

ZBOG OVE PJESME JE BLOKIRAO YOUTUBE: Denial Ahmetović izazvao bum u regiji!

Denial Ahmetović u nedjelju je publici premijerno predstavio dugo najavljivanu pjesmu i spot ``Lični heroj`` kojom se po prvi put predstavio kao kantautor. Nakon što je pjesma objavljena na njegovom oficijelnom You tube kanalu uslijedilo je ludilo na društvenim mrežama. ``Lični heroj`` za manje od 24 sata dostigao je 100.000 pregleda.

Fanovi su oduševljeni novom pjesmom za koju je ovaj talentirani mladi pjevač sam napisao tekst, što je vidljivo po brojnim komentarima, te spotom koji je radio vrhunski režiser Haris Dubica. Zanimljiv, kreativan i maštovit spot na pravi je način prenio poruku pjesme, te odiše pozitivnom energijom.

 

Čini se da Denial ima još jedan hit u svojoj karijeri, jer ``Lični heroj`` osvaja publiku velikom brzinom.

 

``Napokon smo publici predstavili pjesmu ``Lični heroj``. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan, jer je ovo moj prvi autorski rad. U ovu pjesmu sam dao veliki dio sebe i uložio mnogo truda. Već po prvim reakcijama publike čini mi se da sam na dobrom putu i da sam ispunio njihova očekivanja. Spot dočarava pjesmu, zanimljiv je i odlično smo se proveli tokom snimanja te mislim da smo tu pozitivnu energiju prenijeli i na spot``, izjavio je Denial nakon premijere.

 

 



 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.