x

isprozivala je

Zbog ovih kola je Vedrana prozivala voditeljku: Nakon haosa u jutarnjem isplivalo bogatstvo Jovane Joksimović! (Foto)

Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Joksimović gdje je spomenula bogatstvo u kojem uživa sa suprugom, pjevačem Željkom Joksimovićem i rekla "da bi i ona bila lijepa kada bi imala njenu platu i ulagala u sebe".

Kada ju je voditeljka, kroz smijeh upitala "što se zakačila" za bogatstvo, Vedrana joj je rekla da ima automobile od 500.000 eura i vilu na Senjaku koju je kupila od Karića. Zbog svega ovoga ponovo su aktuelne paparaco fotke voditeljke i njenog supruga, odnosno skupocjenih "bmw" automobila.

U pitanju su automobili "bmw" najnoviji model iz serije 7 od 130.000 eura, koji vozi Željko, odnosno džip iz iste serije koji košta 120.000 eura, što znači da se Vedrana "preračunala" za četvrt miliona!


Ekipa emisije "Paparaco lov" je pratila voditeljku i zabilježila "Jovanino bogatstvo".

Razlog zbog kojeg su slike i snimci ponovo aktuelni je prozivka hrvatske književnice, koja ju je, između ostalog, pitala i "da li je možda prodala automobile" od kako su se posljednji put vidjele:

- Vidim vas u Gloriji sa dvoje predivne djece, imate džip najnoviji - rekla je Vedrana, ali ju je Jovana ispravila "troje djece".


- Dvoje, atraktivniji ovi bliznačići, pa najnoviji džip 250.000..."

- To gledate na Pinku, a šta se promijenilo otkako smo se vi i ja posljednji put vidjele?, pitala je Jovana da bi je Vedrana upitala: "Šta, prodali ste automobile?".

- Nisam - rekla je Jovana, a onda je Vedrana raspalila:

-Eto. Ja vidim nekog ko vozi dva auta od 500.000 koje je kupio od nekog Karića viletinu, pa pitaj Boga - pa mislim vau, a još je i lijep".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.