x

Zbog ovoga je pobijesnio i izašao iz Zadruge! Viktorija udarila Miljana nakon žestoke svađe! (VIDEO)

Prije drame sa napuštanjem ``Zadruge``, Viktorija je pred svima optužila Miljana da je on odvalio vrata, zbog čega ga je načisto izbacila iz takta pa je došlo i do fizičkog kontakta. 

- Nemoj da divljaš više! Ti ćeš mene da prozivaš ovdje! Ja odvalio?! Mrš u pi*ku materinu - urlao je Miljan po kući tvrdeći da je on ta ista vrata jutros popravio, što je potvrdila i Kija.

 

- M*š ti! Stoko jedna! Neću da se s tobom nastavljam, spusti ton! - nastavila je Viktorija koja je potom nasrnula na Vračevića.

 

- Viktorija, zakačila si me dvaput po licu! Nemoj sa mnom da se zaje*avaš! Od*ebi od mene, meni nemoj da prilaziš, nemoj da me udaraš! Sad ti kažem najozbiljnije! Jesi rodila? Idi pa ga udaraj, mene udarati nećeš! Odakle ti uopšte pravo da mi dotakneš lice?! Alo, bre! Što sebe ne udariš, pa se opasuljiš! - vikao je iznervirani Miljan na Viktoriju.

 

- Eto tako, da se osvijestiš. Došao si da razvaljuješ. Ne možeš da razvaljuješ, smiri bijes - rekla je Viktorija, iako je Miljan stalno ponavljao kako on to nije pokidao već jutros namjestio, a onda je došlo obezbjeđenje...

 

Miljan je poslije toga otišao na kapiju i tražio da izađe iz ``Zadruge``. To se i dogodilo, ali se vrlo brzo vratio. Viktorija je zbog ovoga kažnjena direktnom nominacijom.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.