x

emotivno

Zbog poruke Milice Pavlović upućene preminulom dedi svi plaču: On ju je odgojio, bio joj i otac i mati...

Milica Pavlović je prije par dana preminuo deda Vladimir za kojeg je bila veoma vezana. On ju je odgojio nakon razvoda njenih roditelja, ali i bio joj najveća potpora još od njenog prijavljivanja u Zvezde Granda, pa sve do danas, kada je stasala u veliku zvijezdu. Ona se oglasila na Instagramu porukom koja je mnogima izmamila suze na lice. 

- Pišem, brišem... Razmišljam da li da podijelim ili ne... Bojim se da ga neću dovoljno dobro opisati... Dragi moji, ja sam oduvijek imala svoj san, sada ga živim, ali bez njega uz sebe, njega koji mi je bezuslovno vjerovao i koji je bio spreman da učini apsolutno sve samo da ja budem srećna, ne bih uspjela. E to je ono pravo.


Moj deda, gospodin, Vladimir. Njemu ništa nije bilo teško - da mi pronađe profesora solfeđa, odveze do diskoteke, kupi najkraću suknjicu, omiljeni slatkiš, uplati časove pjevanja, dolazi svakog vikenda da me podrži u takmičenju, gleda svaku emisiju gdje gostujem... Bio je moj oslonac, moja podrška, moja snaga. Moje sve...


- Zahvalna sam životu na privilegiji da odrastem uz takvog čovjeka, jer sve što ja jesam - on me je naučio. On i gospođa Rada. Sve što sam postigla u životu - postigla sam na krilima njegove ljubavi i podrške. I sve buduće lijepe dane, uspjehe, sreću posvetiću njemu. Jer on je živio za to da ja budem srećna. I biću najbolja verzija sebe, zbog njega.


- Bio je najponosniji na to što sam njegova unuka i daću sve od sebe da nastavi da živi kroz mene. Dugujem mu, za sve što mi je bezuslovno pružio u životu... I da, nemojte se stidjeti starijih i odbacivati ih jer to nije “in”. Nemojte biti uniformisani, bezlični i zarobljeni u okviru. Uskraćujete sebi najljepše momente pažnje, vaspitanja i ljubavi. Dude, voli te tvoja Milica. Zauvek -  dodala je ona.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.