x

Zbog Zadruge mu je glava bila u torbi! Voditelj Darko Tanasijević: Prijetio mi je kriminalac sa podebelim dosijeom!

Voditelj i urednik Pinkovog portala novinar Darko Tanasijević bio je noćna mora mnogim učesnicima tokom trajanja rijaliti šou programa Zadruga 2. Suočio se sa raznim prijetnjama zbog Zadruge, ali je pored toga ostao dosljedan svom poslu i profesionalan. 

Za njega nije bilo tabu tema, niti neprikladnih pitanja on je rešetao učesnike svaki put bez zadrške. Nakon završetka rijalitija samo za portal Republika.rs Darko je otkrio kako se osjećao tokom trajanja ove sezone, ko mu je bio najdraži učesnik, a ko išao na živce, kao i kakve planove ima za sebe u narednom periodu.

Kako se osjećaš sada kada se završio rijaliti? Da li ti nedostaje sav onaj haos ili si jedva čekao kraj?

- Koliko god bio umoran i želio odmor, moram da priznam da mi je čudno otkako se Zadruga završila, i baš mi nedostaje! Navikli smo da radimo non stop, navikli na haos, konstantnu posvećenost – tako živim i funkcionišem, pa mi sad treba dosta vremena da se priviknem na ovaj malo usporeniji ritam u kom jedva funkcionišem. Ali, na svu sreću, tu su emisije “Narod pita” koje idu uživo na Pinku svake večeri, tako da nam ne manjka druženja sa publikom i dobre zabave!


Tokom trajanja Zadruge dobijao si razne prijetnje od fanova rijaliti učesnika. Koliko često se suočavaš sa takvim stvarima i kako ih rješavaš?

- Često se suočavam sa raznim prijetnjama, isključivo na društvenim mrežama. Nekad se nasmijem, nekad na takve poruke i odgovorim, pošaljem poljubac, a nekad jednostavno blokiram – zavisi u kakvom sam raspoloženju. Ipak, bilo je i situacija koje nimalo nisu naivne – jednog čovjeka sa podebelim dosijeom i mnoštvom prijetnji smrću upućenim meni morao sam da prijavim policiji, jer takve stvari nisu za igranje. To je sada u proceduri, na sudu. Ipak, na moju ogromnu sreću, mnogo je više onih koji me svakodnevno svojim komplimentima, pohvalama i gestovima čine najsretnijim i najponosnijim dečkom na svijetu!


Ko ti je od učesnika Zadruge bio najdraži a ko najantipatičniji? 

- Uvijek sam se trudio da budem profesionalan i da se u mom odnosu prema njima ne primijeti ko mi je možda malo draži, a ko ne – sudeći po komentarima, u tome sam uspio, pa neću ni sada otkrivati imena onih koji su mi simpatičniji. Svakako, draži su mi stari zadrugari, oni koji su bili i u prvoj sezoni – jednostavno, duže ih poznajem. Iskreno – nisam imao nekog ko mi je žestoko išao na živce… Svi su to oni ponekad, pomalo.


Sa kojim rijaliti učesnicima se družiš privatno?

- Sa rijaliti učesnicima se privatno ne družim. Nekako, razdvojio sam privatno od poslovnog. Sa mnogima od njih sam dobar, povremeno se čujem nevezano za posao, ali ne mogu da kažem da su mi prijatelji – jer, svoje društvo stekao sam u osnovnoj, srednjoj školi, na fakultetu i na poslu. Najbliži sam sa Đeksonom, odlično se kapiramo i često smo na vezi. Sa Borom Santanom, takođe, Sanjom, Matorom…

Hoceš li raditi i novu sezonu Zadruge?

- Pa, kako da prođe Zadruga 3 bez mene?! Ne ide! Svakako ću biti dio te priče, što me jako, jako raduje budući da je riječ o najzahtjevnijem projektu do sad, a koja će moja uloga biti saznaćete već od septembra.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.