x

Brvnara, kamin, svijeće, ali bez strasti

Zdravko Čolić priznao s kojom je pjevačicom bio intiman: Nakon 3 dana osjetio sam se iskorišteno!

Zdravko Čolić važi za jednog od najvećih balkanskih zvijezda, ali i pjevača za kojim su ludjele žene širom svijeta.

Pjevač je u skladnom braku već 20 godina i ima dvije kćerke. Ipak, Čolić je 1997. godine šokirao sve priznanjem da ga je zavela Frida Lingstad iz grupe "ABBA" i tom prilikom ispričao sve detalje njihove kratke veze.


Sve se dogodilo kada je Čolić pjesmom "Gori vatra" predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji. Frida je iste godine bila prateći vokal švedskom predstavniku, a tada se dogodio i pomenuti susret zbog kojeg je umalo zakasnio na nastup.


"Fridu iz grupe 'ABBA' sam upoznao na 'Pjesmi Evrovizije', gdje bih drugo. Poslije je uslijedio poziv na vikend. Djelovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cijele te trodnevne idile osjetio iskorištenim poput instant supe. Skuhaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i svijeće i cvijeće, kockaste zavjesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vježbanje u dvoje u teretani", ispričao je tada Čolić.

.

.

.

..

.


Izvor: Tportal.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.