x

sve se iskomplikovalo

Zdravstveni problem: Ovo je pravi razlog zašto je Aleksandra Subotić napustila Zadrugu!

Aleksandra Subotić napustila je prije nekoliko dana "Zadrugu 5", a svi su se pitali šta je razlog, s obzirom na to da je u rijalitiju proslavila svoj 25. rođendan.

Ona se i dalje nalazi van rijalitija, ali ne komentariše javno zbog čega je isti napustila.

Kako sada prenosi "Svet", njoj su se inficirale rane od operacije. Međutim, još uvijek nije poznato od koje tačno operacije, ali se pretpostavlja da je u pitanju operacija nosa koju je izvršila pred sam ulazak u rijaliti.


Podsjetimo, ona je od trenutka kada je napustila imanje veoma aktivna na Instagramu, pa je tako sada podijelila fotografije sa rođendanske proslave koju je priredila u Novom Sadu.

Naime, Aleksandra je objavila prije par dana  nekoliko fotografija sa rođendana, a na spisku gostiju su se našli njena majka Ljuba Pantović, vjerenik Peca, sin Jovan i kćerka Magdalena, ali i bivša zadrugarka Maja Marinković i njen otac Radomir Marinković Taki.


Inače, Subotićeva je i sama na društvenim mrežama otkrila da ima problem sa zdravljem. Nju su po napuštanju Zadruge ogovarale zadrugarke. 

- Ona je najveća seljanka ovdje, najveće pare svijeta joj ne mogu pomoći. Onaj njen hod kobile. Sinonim za seljančuru - rekla je Irma.

- Prava seljanka, tako mi je dobro kada nije ovdje - rekla je Deniz.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.