x

Zehra Bajraktarević se vraća na velika vrata!

Izgleda da se Zehra Bajraktarević u medijski svijet vraća na velika vrata! Kako je zaista rijetko viđamo na TV ekranima, nekada pomislimo da  se  zaista potpuno povukla sa scene, međutim njeni stalni nastupi kako u zemlji tako i u inozemstvu to demantuju.  Iako se tokom cijele svoje dugogodišnje karijere trudila da bude nenametljiva i da se u medijima ne pojavljuje  bez razloga,  čini se da je sada malo uozbiljila priču po tom pitanju i odlučila igrati po drugim pravilima.

Naime, u studiju ``Kuljutra ljepote`` u Sarajevu sa fotografom Samirom Alimanovićem (Photography Kospa), frizerkom Kadirom Džindo  i sa poznatom TV šminkericom Nerminom Ibrulj odradila je fotošuting, nakon čega je uslijedila promocija novih  pjesama na TV stanicama.

 

Kako važi za skromnu i nezahtjevnu ženu, razumnu i prije svega otvorenu za saradnju,  pitali smo fotografa kakvo je njegovo iskustvo što se saradnje tiče.

 

``Zehra je odlična kao saradnik, i nimalo nije naporno raditi s njom`` - kaže Samir.

 

U našoj galeriji možete pogledati neke od fotografija, a na njenoj zvaničnoj Facebook stranici možete  pogledati ostale, a i poslušati nove pjesme ``Idi, idi nevjero`` i ``Izabralo tebe srce``.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.