x

slučaj koji je potresao region

Žele da svom Mladenu sagrade vječnu kuću: Apel za pomoć porodici mladića iz Laktaša, žrtvi internet nasilja!

Sve je potresla vijest o smrti Mladena Dulića (22) iz Laktaša koji je sebi oduzeo život zbog surovog internet nasilja koje je doživio.

Iza sebe je ostavio porodicu koja je doživjela ono najgore što bilo ko u životu može da osjeti.

Međutim, oni sada trebaju pomoć dobrih ljudi kako bi svom Mladenu sagradili vječnu kuću.


U pomoć su im priskočili prijatelji koji preko društvenih mreža dijele informacije o ovome.

Naime, otvorili su žiro račune na ime Mladenovog oca Dragana.


Svi koji žele pomoći, to mogu da urade uplatom na žiro račun 571-090-01009634-44, na ime Dulić Dragan. Oni koji su u inostranstvu to mogu da učine preko deviznog račun 0938500003721, takođe na ime Dragan Dulić.


Kako pričaju oni koji su poznavali Mladena , on je bio poseban i drugačiji, mladić koji je na pošten način želio da se zaposli, da pomogne svoju porodicu, ali nažalost to nije uspio.

- Zadnje što želimo da učinimo za našeg Mladena jeste da mu sagradimo vječnu kuću, gdje će da počiva u miru Božjem, u carstu nebeskom – poručuju prijatelji porodice.


Podsjećamo, Mladen se ubio nakon što je ismijavan zbog snimka koji je objavljen na društvenim mrežema. Sve je krenulo kada je ispunjavao formular za posao na jednoj benzinskoj pumpi, gdje ga je radnik te pumpe snimao i ismijavao pitanjima. Snimak je zatim objavljen na društvenim mrežema.

Veljko Trišić i Dražen Kudra iz Laktaša, koji su bili uhapšeni zbog neovlaštenog snimanja mladića Mladena, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpskainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.