x

Žele mirniji život na selu: Jelena Tomašević otkrila o čemu pregovara sa suprugom! Ovo niko nije očekivao!

Pjevačica Jelena Tomašević ističe da je njoj i suprugu Ivanu Bosiljčiću jako primamljiva ideja da prijestonicu zamijene selom, gdje bi se bavili poljoprivredom, ali da to trenutno nije izvodljivo zbog obaveza njihove nasljednice Nine.

Jelena Tomašević otkriva da često pregovara sa suprugom o tome da počnu da žive nešto mirnijim životom i posvete se uzgajanju organskih proizvoda.

- To je fenomenalna ideja, iako je to više na nivou planova i razgovora. Ništa konkretno od toga nije realizovano još uvijek. To je divno da se o tome piše i priča, pogotovo ako pitate Ivana, on bi se preselio na selo i pokrenuo neku proizvodnju organskih dobara. Međutim, to je trenutno neizvodljivo i zbog Nine i zbog naših poslova, ali možda nekad u budućnosti nešto promijenimo - objašnjava pjevačica, i dodaje da bi bez problema mogla da se zamisli kao domaćica na selu:


- Ne znam kako je to izvodljivo i da li bi moglo zvog Ninine škole i obaveza, iz tih razloga ne vjerujem da bi moglo. Inače, ja sam odrasla uz prirodu, u kući gdje smo imali baštu, voćnjak, tako da mi to nije strano. U budućnosti kad Nina poraste i ode svojim putem, možda se mi preorijentišemo na poljoprivredu.

Jelena priznaje da još uvijek nisu konkretno definisali šta bi tačno uzgajali i čime bi se bavili, ali priznaje da s godinama sve više tome teže.

- Nismo konkretno odlučili šta bismo konkretno uzgajali, već smo samo pričali da bismo to voljeli. Takve ideje svakako dolaze sa nekom zrelošću i sa godinama. Dešavaju se promjene u stavovima i u razmišljanju, pa je tako došlo do te naše ideje.

Poznata pjevačica ne krije da su Ivan i ona podjednako uključeni u vaspitavanje i odgajanje mezimice Nine, koja će uskoro napuniti osam godina. Ipak Jelena kaže da umije da bude stroga mama kada za to ima potrebe.


- Odrasla sam u porodici gdje mora da se zna red. Tako da pred kamerama se zna da se mora imati doza odgovornosti - šta se govori i kako se govori. Kod kuće sam pak duhovita, emotivna i kad treba ponekad stroga. Nije sad da vičem i pravim negativnu atmosferu, ali kad nešto ne može, onda ne može i mora to da se ispoštuje. Držimo se tih pravila i Ivan i ja, ali to nije ništa strašno i ne odskače od mog karaktera - tvrdi Jelena, i otkriva čija je Nina mezimica:

- Ona je poslušno dijete i to je postavljeno na svoje mjesto od kad je počela da razumije šta joj se govori. Kad je tata tu, onda puštam njega da on s njom vodi razgovore i da rješavaju razne probleme. Tako da je ona tatina mezimica.

Za narednu godinu Jelena ima nekoliko želja, ali i jednu važnu odluku .


- Poželjeću da budemo zdravi i da budemo produktivni kao i do sada, ali i da se čuvamo. Kad se podvuče crta, shvatam koliko je bitno da čuvamo zdravlje, prijatelje i najbliže ljude u životu. Kako godine prolaze, shvatam da je to najdragocjenije - objašnjava pjevačica, i dodaje da će pokušati jednu stvar da promijeni u 2020. godini:

- Ne volim tu svoju osobinu što kampanjski vježbam, ali eto voljela bih da mi to bude nova odluka u narednoj godini - da idem u teretanu. Stalno mi je nešto drugo preče, i nadam se da će se to promijeniti.

Poznata pjevačica objasnila je da pored porodice najviše čuva svoja dugogodišnja prijateljstva, dok nepoznate ljude teško pušta u svoj život.

- Imam prijatelje i kume iz djetinjstva sa kojima sam sjedila u osnovnoj školi u klupi. Tako da uživam da provodim vrijeme sa njima. Neke su van zemlje, ali kad god se vidimo to je kao da smo nastavile gdje smo stale. Hvala bogu, nisam imala neka veća razočaranja u prijatelje u životu. Više sam imala iznevjerena očekivanja od onih koje slabo poznajem. Rijetko puštam ljude blizu sebi, moraju da prođu kroz nekoliko filtera.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.