x

Zelena manikura najveći je ljetni trend

Oblik srca u nude boji i zelena boja oko njega savršena su kombinacija.

Zelena boja podsjeća nas na drveće, proljetnu travu i cvjetanje, a iako možda nije boja koju bismo prvo povezali s ljetom, ovog je ljeta itekako popularna, i to posebno na noktima.

Zelene manikure u svim nijansama i dizajnima preplavile su Instagram ovog ljeta, a izgledaju toliko razigrano i veselo da odmah poželimo staviti zelenu boju na svoje nokte.

Bilo da se radi o jarko zelenoj nijansi, nježnoj pastelnoj, ili pak zelenoj francuskoj manikuri, za svakoga se može pronaći ponešto, a nosi se sve - od jednostavnih dizajna do razigranih crteža na noktima. Ukratko, zelena boja odlično funkcionira u baš svakoj verziji na noktima i s njom ne možete pogriješiti.


Zelena francuska manikura

Da je francuska manikura u boji veliki trend već je poznato, a ovog ljeta odlučite li se za francusku manikuru u nježnoj zelenoj nijansi bit ćete itekako primijećeni. Zeleni vrhovi noktiju lijepo će se istaknuti, posebno ako imate nokte kvadratastog oblika.

Zelene linije

Svi se mi ponekad volimo poigrati s našim manikurama i ukrasiti ih detaljima i linijama, a zeleni detalji poput ovih odlično će izgledati na nude noktima. Osim što će ih podići na novu razinu i unijeti malo boje, bit će i odličan modni dodatak.


Pastelno zelena

Pastelna, mint nijansa zelene boje izgledat će odlično u kombinaciji s osunčanim tenom ovog ljeta, pa odaberete li ovu nijansu za svoju iduću manikuru, sigurno nećete pogriješiti.

Srcolika manikura

Ako se želite malo poigrati, odaberite manikuru poput ove. Oblik srca u nude boji i zelena boja oko njega savršena su kombinacija.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.