x

UKRAJINSKI PREDSJEDNIK

Zelenski: Do sada je preko Crnog mora izvezeno milion tona žitarica!

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski (Zelensky) u noćnom obraćanju javnosti je rekao kako je njegova zemlja putem Crnog mora izvezla milion tona poljoprivrednih proizvoda.

- Od prvog dana avgusta iz naših luka su isplovila 44 broda s ukrajinskim žitaricama i to prema 15 zemalja. Ukupno je u pitanju milion tona proizvoda. Dobili smo zahtjeve za još 70 brodova - rekao je Zelenski.


Podsjetimo, krajem jula je postignut sporazum Rusije i Ukrajine o izvozu, a posredovale su Turska i Ujedinjene nacije.

- Cilj Ukrajine i Kijeva jest izvoz od tri miliona tona unutar mjesec dana - dodao je Zelenski.

-

.

.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši i ja smo prekinuli prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i rekao mi je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena bacila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se muž zauvijek vratio i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem viber /whatsapp: +1(425) 477-2744