x

Željko Mitrović konačno progovorio o parama: Sat vremena rijalitija košta me 10.000 eura!

Danas od 21 čas na ružičastoj televiziji počinje dugo očekivani rijaliti "Zadruga 3", a tvorac Imaginarijuma i čelnik televizije Pink Željko Mitrović konačno je za Srpski telegraf otkrio da je sve spremno za početak i da je pred nama još jedna spektakularna sezona, na koju je veoma ponosan.

- Ostali su još neki mali detalji, ali sve je spremno! Mnogo toga je novo. Između ostalog, i pozorište, gdje sam imenovao Dragana Marinkovića Macu da bude upravnik. Njemu inače rijetko daju i uloge, a kamoli da bude funkcioner. Ja sam mu dodijelio titulu upravnika. Pored pozorišta, imamo i sportsku halu, u kojoj će se zadrugari takmičiti i po mraku u sportskim disciplinama. Svaki prostor je stvaran i nisu scenografije.

- Pošto Veliki Šef ne može sve sam, Leposava će biti moja desna ruka. Na ideju da napravim Leposavu došao sam tako što sam shvatio da bi se svaki čovjek umorio u ulozi pomoćnika Velikog Šefa, te da bi tu funkciju mogao da obavlja samo robot. Mislim da je Leposava jedna pametna se.si žena, koja će na kraju biti i dopadljiva.


Željko ne krije da je ovo skupocijen projekat. 

- Sat vremena rijalitija košta između 6.000 i 10.000 eura. Tako da priče koje čujem okolo da je ovakav program jeftin su apsolutna laž.

Na konto toga da li je više profitirao od Kije ili Lune kaže:

- Vrlo slično su prošle te dvije sezone. Po nivou profitabilnosti gotovo ekvivalentno. Po broju gledalaca je gotovo isto. I jedna i druga su vrlo sličan rezultat. Zvijezde rijalitija mogu da budu veće i manje, ali gledanost nije vezana za jednog ili dva igrača. Ljudi se vezuju za ukupan broj emocija. Dakle, mora da bude više paralelnih priča, s tim da su pokazali da uvijek postoje nosioci igre.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.