x

ŽELJKO ŠAŠIĆ BEZ DLAKE O SRPSKOJ ESTRADI: A ono što je rekao o Bekvalčevoj i Severini ŠOKIRALO SVE!

Željko Šašić bio je specijalan gost u žiriju “Pinkovih Zvezda” poslije Đanija, a na snimanju emisije prvi put se našao lice u lice sa Darom Bubamarom sa kojom godinama vodi medijski rat! Ipak, do očekivanog obračuna nije došlo, a šta se sve dešavalo iza scene?

I kako ti je bilo u žiriju na Pinku? Znamo da si želio da se nađeš u crvenoj stolici!

 

“Bilo je odlično, malo su naporna snimanja jer traju do kasno, ali da sam otpočetka dio tima, to bi već bila druga priča, centralna fotelja bi bila moja i dominirao bih!“

 

Svi su očekivali žestok okršaj sa Darom Bubamarom, međutim, pozdravili ste se kao stari prijatelji.

 

“Mi smo se pomirili, Dara je neke moje pošalice shvatila previše ozbiljno, a to što kažeš prijatelji, pa mi i jesmo nekad bili super ortaci, Seka Aleksić, Dara i ja! Baš smo bili prisni. Dara je bre super lik! Nema razloga da se svađamo!“

 

Kako ti se dopada Karleuša u Zvezdama Granda?

 

“Karleuša je brend, ona to radi na specifičan način jer joj se može, a i drugi joj to dopuštaju. Realno, od nje se to i očekuje. Ona je isto to što je Maja Nikolić u Pinkovim Zvezdama, imaju jezik do Beča, inteligentne opaske, a kome najašu na vrat, je*ao je ježa. Sa njima je najbolje sve fino i lijepo“.

 

Znači da si se Maji Nikolić uvlačio dok si bio sa njom u žiriju?

 

“Nisam se uvlačio, Maju poznajem dugi niz godina i ona je odličan vokal, verbalno nedokučiva. Sa njom imam i prelijepu duetsku pjesmu “Samo jednom se voli” koju smo snimili prije dvadesetak godina i ponosan sam na nju“.

 

A kako je Šaban reagovao na tebe! Sjećaš se da si izjavio kako je dosadan i da samo spava u žiriju?

 

“Pa ja sam ranije rekao da čovjek prespava takmičenje, a to i sada mogu da potvrdim. Sada spava i komentariše, ali šta će čovjek, on je blažen među ženama u tom žiriju, može da se opusti i da drijema“.

 

Misliš li da im nedostaje Zorica Brunclik?

 

“Ma ne, kažu da su živnuli otkako je otišla, čak sam tamo saznao da je ona prva dirala Maju, a da poslije nije mogla da se uhvati u koštac sa njenim neumornim prozivkama. Dragana je moja stara drugarica i nju volim mnogo“.

 

A šta misliš o Đaniju, on je takođe bio u žiriju?

 

“Đani i ja smo dva različita svijeta, poštujem to što on radi, ali nikada ne bih otišao da ga slušam“.

 

A koga bi išao da slušaš, odaberi nekog iz “Granda” da ne ispadne da ih namjerno sabotiraš?

 

“Jedina koja prijeti iz tog njihovog jata da postane ozbiljna zvijezda je Milica Pavlović. Bio sam u žiriju kada se ona takmičila i znao sam da će napraviti karijeru jer fura i pop rok i narodnjake i odlično vlada scenom, energija samo puca. Nju sam tada odvojio i malu Nikolinu, ali ona se udala za Kapora i stavila karijeru u drugi plan“.

 

Mnogi kažu za Milicu da je srpska Severina…

 

“A ne! Severina je završila sa muzičkom karijerom onog momenta kada se pomiješala sa Grandovim pjevačima, tačnije kada se udala za Kebinog sina. Ipak je ona bila zvijezda dok je bila tamo u njenom Splitu, tako da se uz njih opasno poseljačila, nema tu šmeka više, bolje joj je da se vrati na svoju rivu dok još ima vremena“.

 

Nemoj više da slutiš na razvode, ovo je očigledno godina razvoda?

 

“Prošle godine su umirali poznati, a sada se razvode, bolje smrt za loš brak nego da nekog nema više. Čitam za ovu Bekvalac, razvodi se, pa dobro, i opet će se ona razvesti. Ona me podsjeća na jednu ženu čije ime neću da pominjem, traži dok ne nađe nekoga ko sve može da joj plaća. Lijepa žena, ide joj u karijeri, ali nema sreće sa muškarcima, udavaće se sigurno još nekoliko puta“.

 

Žika Jakšić se razveo od Dajane, gdje li je tu zapelo?

 

“Ne znam gde je zapelo, ali ni Žiki nije prvi put! I on se uhodao sa razvodima. Ona je mlada, lijepa… Biće muževa, a i on će sebi već neku novu ugrabiti u Grandu, lako mi je za njega“.

 

Svi se razvode, a Suzi Mančić se udaje!

 

“Nisam se iznenadio kada sam to čuo! Pa šta drugo da uradi Simica poslije dva por*ića nego da je oženi! Veliki zalogaj je naša Suzi za tog Grka, neka mu je Bog u pomoći. Ipak, pobjednica je Maja Volk, ona, kako čujem, udaje se na Sjeverni pol, pa te žene su hit, odakle im samo više ideja!“

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.