x

ŽENA GA VARALA SA DRVOSJEČOM! Hrvatski fudbaler zbog NESTAŠNE SUPRUGE propustio EP, a sad se bori za najvredniji trofej na svijetu!

Hrvatski defanzivac Dejan Lovren ima sezonu za pamćenje. Sa Liverpulom je stigao do finala Lige šampiona, a sada se sa reprezentacijom Hrvatske bori za titulu prvaka svijeta.

Ne tako davno, Lovren je prolazio kroz izuzetno težak period u životu. Propustio je Evropsko prvenstvo 2016. godne, vjerovali ili ne, zbog prevare supruge Anite! Bračnim problemima kumovao je tada 25-godišnji drvosječa Dario Torbić, Anitina simpatija iz mlađih dana. Da stavar bude još gora, priča je dospjela u medije. Britanski tabloidi su objavili fotografiju Anite kako razgolićena u krevetu leži na grudima svog ljubavnika.

Zanimljivo je da se njih troje znaju odavno. Lovren i Torbić znaju se dosta dugo, a Anita se obojici dopala. Ona je sa 16 godina odabrala Dejana koji tada nije bio poznat fudbaler.


Lovren je odustao od razvoda, želio je po svaku cijenu da izvuče brak iz krize, pa je riješio da propusti Evropsko prvenstvo.

Ispostavilo se da je to bila dobra odluka. Čim je riješio probleme u privatnom životu počeo je da blista i na fudbalskom terenu. Ove sezone igra odlično. Sa Liverpulom je stigao do finala LŠ, a sa reprezentacijom Hrvatske je napravio historijski uspjeh. Večeras ima priliku da postane šampion svijeta!



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.