x

Žene širom svijeta odlijepile za opasnim imidžom slavnog zavodnika, a na kraljevskom vjenčanju su ga jedva prepoznali! (FOTO)

Tom Hardi važi za jednog od najvećih zavodnika Holivuda, a razloga za to ima i previše. Glumac se u subotu 19. maja pojavio i na kraljevskom vjenčanju, princa Harija i Megan Markl, ruku pod ruku sa suprugom Šarlot Rilej.

Međutim, prava konfuzija nastala je kada su se približili masi, pošto su se okupljeni domunđavali da li je to zaista Tom!

Holivudski zavodnik ošišao se na ćelavo, a ovaj imidž mu toliko dobro stoji da ga svjetski mediji hvale, a komentari su više nego pozitivni.


Međutim, Tom ovakav imidž vjerovatno ne bi ponio, da nije bio prinuđen da se ošiša zbog uloge Al Kaponea u ostvarenju "Fonzo", reditelja Džoša Trenka.


Njegova supruga Šarlot zračila je u haljini kuće "The Vampire's Wife", čija je cijena 495,83 funti.


Inače, Hardi u ostvarenju "Fonzo" igra Kaponea kada je imao 47 godina, nakon što je zloglasni gangster proveo više od sedam godina u zatvoru Alkatraz. U to doba počinju da se naziru prvi znakovi demencije i sve više zaboravlja, a obolio je i od sifilisa.

Hardi je poznat po tome što uglavnom tumači uloge negativaca, a dobitnik je BAFTA nagrade u kategoriji najbolja buduća zvijezda.




(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.