x

ELEKTRIČNI TERENAC

Žene su izabrale: Ovaj automobil proglašen je za najbolji porodični SUV

Dizajniran i napravljen u Evropi, Jeep Avenger razvijen je za potrebe evropskih potrošača

Jeep Avenger, koji se premijerno predstavlja na 55. Međunarodnom salonu automobila, nedavno je izabran za najbolji porodični terenac u okviru nagrada za automobil godine od strane žena (WWCOTY).


Inače, u pitanju je prvi potpuno električni terenac ovog brenda, koji je predstavljen prošle godine na Salonu automobila u Parizu.

Novi Avenger dolazi sa električnim dometom do 400 kilometara u kombinovanom ciklusu vožnje i više od 550 kilometara u gradu.


Na Međunarodni dan žena, novinarke širom svijeta, koje i inače glasaju za Ženski automobil godine odabrale su svog ultimativnog favorita među svim kategorijama - Kiu Niro.


Dizajniran i napravljen u Evropi, Jeep Avenger razvijen je za potrebe evropskih potrošača. Riječ je o automobilu iz klase malih kompaktnih terenskih vozila (B SUV) koji po svojim dimenzijama potpuno odgovara potrebama evropskih kupaca. Sa samo četiri metara dužine, pozicionira se u brzorastućem B-segmentu terenaca, drugom najvećem segmentu u Evropi.


Dimenzije Jeep Avengera su 408,4cm X 177,6cm, a međuosovinsko rastojanje je 256,2cm. Sa 34l kabinskog prostora za sitnice i 380l (355l BEV) prtljažnog prostora, ovaj mali kompaktni SUV potpuno zadovoljava potrebe svojih korisnika.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.