x

staje na ludi kamen

Ženi se Miki iz Kupinova: Đuričić otkrio detalje o vjenčanju, ceremonija tik pred ulazak u Zadrugu 5!

Miki Đuričić, učesnik rijalitija, riješio je da konačno, u 44. godini, stane na ludi kamen.

Iako već godinu dana živi sa svojom izabranicom, koja mu je prošlog avgusta podarila kćerku Dunju, poznati pčelar iz Kupinova riješio je da sa njom ode pred matičara. Na pitanje da li je istina da se ženi rekao nam je:


- Pa, mi smo već zajedno, to mi je žena, živimo zajedno već godinu dana, samo ćemo sad da se vjenčamo i zvanično. Planirali smo da to bude 4. septembra, prije nego što ja uđem u "Zadrugu". Sad ćemo prvo građansko vjenčanje da organizujemo, pa ćemo poslije crkveno - kaže Miki i dodaje da se raduje tom danu:


- Mi smo to planirali i ranije, još prije tri mjeseca smo to definitivno odlučili, samo smo čekali da se stvore neki uslovi i eto, početkom septembra ćemo to, Bože zdravlja, da uradimo. Pravim veselje, naravno. Biće to u jednom restoranu, za uži krug ljudi... Porodica, prijatelji, biće lijepo - rekao nam je Đuričić i dodao da neće objediniti vjenčanje sa krštenjem i prvim rođendanom svoje nasljednice, već da će ta slavlja razdvojiti.


- Ne, neće to biti sve u jednom danu. Dunju ćemo krstiti i napraviti rođendan krajem avgusta, na dan kada je i rođena, a nekoliko dana kasnije, 4. septembra, ćemo se vjenčati.

Miki je, inače, nedavno potpisao ugovor za učešće u novoj, petoj sezoni rijalitija "Zadruga", a svoju emotivnu partnerku, otkako se saznalo da je ima, krije od očiju javnosti. Kako je u više navrata objasnio, njegova izabranica nije iz "javnog svijeta" i ne želi da se medijski eksponira.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.