x

Zenica

Zenica Summer Fest: Neno Murić priredio sjajnu zabavu za nekoliko hiljada okupljenih! (Foto)

Jedinstveni Murić pažljivo biranim repertoarom nastoji svojim na nastupima rasplesati svoju publiku, a horski su se pjevale, kako njegove autorske, tako i druge popularne pjesme, zbog čega Murić vrlo brzo na svojim nastupima pridobije simpatije publike. 

Neno nam se na Zenica Summer Fest vratio po drugi put, a u posljednje vrijeme vrlo je čest i rado viđen gost u našem gradu, a večerašnju, šestu festivalsku noć ,je učinio magičnom i nezaboravnom.

“Grad Zenica i ja se već duže vrijeme družimo kroz razne nastupe, ali večeras je bila posebna noć. Publika je napravila odličnu atmosferu, te smo uz balade ali i brže ritmove uspjeli vjerujem sve zabaviti i rasplesati”, kazao nam je Neno nakon zeničkog nastupa.

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog ministarstva kulture i sporta. Vidimo se i sutra u srcu Zenice.

.

.

.

.

.

Pahuljko / zenicasummerfest

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.