x

Zenica

Zenica Summer Fest: Noć za pamćenje uz Tropico band! (Galerija)

Noć za pamćenje priredila je u centru Zenice energična ekipa iz grupe Tropico band. Ponovo je festivalski trg bio prepun posjetilaca koji su uživali u hitovima benda i nesvakidašnjem nastupu vokala Aleksandra Cvetkovića.

“Evo nas za kratko vrijeme po drugi put u Zenici i drago nam je zbog toga, znači da nas Zenica voli ali volimo i mi nju. Ovdje se uvijek super osjećamo, grad je prelijep i vjerujem da su posjetioci uživjeli u svirci koju smo im priredili večeras”, kazao je nakon nastupa popularni Sale, koji je istakao da je zadovoljan i reakcijom publike na njihovu novu pjesmu “Veto”.

Nastup Tropico banda smijemo slobodno reći da je bio jedan od najboljih na ZSF-u, a vrijedi spomenuti i pohvaliti nastup grupe “Romantic”, koji su odlično zagrijali publiku za nastup kolega iz Tropica.

Festival se nastavlja, a trinaesti dan stiže Adi Šoše sa AL music bendom i ne sumnjamo da nas očekuje ponovo odlična žurka na festivalskom trgu.

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog ministarstva kulture i sporta.

.

.

.

.

.

.

.

Pahuljko / zenicasummerfest

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.