x

Ženska odijela se vraćaju na modni tron

Odijela su se u žensku modu vratila na velika vrata, a mi ćemo vam dati nekoliko ključnih savjeta kako da odaberete savršeno odijelo u skladu sa svojim stilom i figurom.

Ove jeseni posebno su popularna odijela vibrantnih boja i oversize modeli, kao i oni muškog kroja, ali ako vam ništa od toga ne odgovara, u moru modela sigurno možete pronaći i strukirani sako ili pantalone dubokog struka, koje će besprijekorno istaknuti figuru.

Najbolje je odijelo krojeno po mjeri

Ukoliko vam je teško da pronađete odijelo po vašim mjerama i građi tijela, rješenje ćete pronaći kod krojača koji će vam skrojiti novo ili prepraviti odijelo koje ste kupili, ali koje vam ne odgovara u potpunosti i koje će vam nakon malih prepravki stajati kao saliveno.

Samopouzdanje je ključno

Mnogo žena priznaje da im se dopada ovaj stil, ali se često plaše da će u njemu izgledati neoriginalno, ali i nedovoljno ženstveno. Ako se i vama sviđa ovaj trend, nosite ga uzdignute glave i sa punim samopouzdanjem jer ćete izgledati originalno, seksepilno i chic, s obzirom da je riječ o kroju koji svakoj ženi daje dozu samopouzdanja i snage!


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.