x

Ženski treninzi u Fitness RUN Zenica postali pravi hit: Zeničanke ne prestaju pričati o ovome!

Fitness RUN Zenica, koji je opremljen najboljim spravama svjetske marke Techno Gym, nedavno je startao sa novom sezonom grupnih ženskih treninga. Pažljivo odabran program obradovao je sve ljubitelje pilatesa, zumbe i cardio mix-a. Da je ova sezona u punom jeku, te da nosi dosta iznenađenja, govori i podatak da se sve veći broj Zeničanki pridružio treninzima, tako da nije isključeno i pokretanje novih termina. Bitno je spomenuti da je prostor fitness-a klimatiziran i da svi posjetioci imaju privilegiju da treniraju u ugodnoj temperaturi bez obzira koje je godišnje doba.

Fitness RUN Zenica

Multiplex Ekran Family centar - Trg Alije Izetbegovića 86

+387 62 81 77 11

Fitness RUN Zenica radi sve da zadovolji potrebe svojih klijenata. Nova sezona grupnih ženskih treninga je uveliko startala, a sve veći broj Zeničanki je postao ponosni član istih.

 

Čekaju vas nove vježbe i koreografije, a termini su sljedeći:

- Ponedjeljak, srijeda i petak - Pilates sa početkom u 19:10 sati 

- Ponedjeljak, srijeda i petak - Cardio Mix sa početkom u 20:10 sati 

- Utorak i četvrtak - Zumba sa pčcetkom u 20:10 sati 

 

Inače, Fitness RUN Zenica važi za  jedan od najmodernijih i najopremljenijih fitnes centara u regionu.  Smješten je u suterenu (-1) Family centra Multiplex Ekran Zenica u ugodnom i vedrom prostoru i idealno je mjesto gdje možete vježbajući oplemeniti duh i tijelo.

 

Vrhunski opremljen Fitness RUN Zenica, pod vodstvom stručnih trenera pravi je izbor za sve koji žele da svoje tijelo dovedu u odličnu formu. Svi koji brinu o sebi, svom zdravlju i izgledu mogu trenirati u ugodnoj temperaturi, a sve to je prilagođeno bh. standardu, tako da je članarina veoma pristupačna. 

 

Posjetite i ako vam se sviđa lajkajte Facebook stranicu Fitness Run Zenica: 

https://www.facebook.com/FitnessRunZenica/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.