x

Žestoke prozivke i optužbe! Manuel objavio prepisku sa Miljkovićem, tvrdi da nije imao šta da jede!

Nekadašnji učesnik Velikog Brata, Manuel Stojanović, objavio je prepiske sa aktuelnim učesnikom Zadruge 3 Markom Miljkovićem i tvrdi kako "ima dokaze protiv njega".

Njih dvojica su se nekada družili, budući da su oboje učestvovali u Velikom bratu, a Manuel je poruke sa Miljkovićem objavio kroz stori na Instagramu.

Tvrdi kako je od njega tražio novac, ali ubrzo je nakon ovoga njihovo prijateljstvo puklo, pa mu se obratio i nešto drugačijom porukom.


- Smatrao sam te drugarom, ali ti si ispao najveći ljigavac. Kako te nije sramota da to uradiš, još se praviš budala i kažeš mi da radiš za tamo nekog lika koji radi isto. Hrani kuče da te ujede. Nemoj više a mi se obraćaš u životu - napisao je u martu 2016. Miljkoviću.


- Ti da si mi neki drug, radili bi pola pola, a ne bi mi davao bijednih 200 eura po vikendu... Tako da samo ti nemoj o drugarstvu da pričaš! - odgovorio mu je Miljković.

- Je l' čuješ ti sebe šta pričaš, bre, klošaru jedan? Da li si ti normalan? Sram te bilo, pomogao sam ti kada nisi imao šta da jedeš i kada nisi imao gdje da spavaš! Sram te bilo, klošaru jedan! Nemoj da si mi se više obratio u životu! - poručio je Manuel.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.