x

Page pobijedio Andersona

Žestoko udario nogom u glavu protivnika koji je doživio stravičan lom nosa, ali je završio rundu (VIDEO)

Sjajni borac Michael Page uspio je upisati svoju petu pobjedu zaredom u Bellatoru, a ovaj put "nastradao" je Derek Anderson.

Ljubitelji borilačkih sportova mogli su da uživaju u fantastičnoj borbi Pagea i Andersona u kojoj smo vidjeli nevjerovatan kraj.

Page je nevjerovatnim udarcem nogom pogodio u glavu Andersona i uspio mu je slomiti nos.

Anderson nije pao od siline udarca, ali su mnogi ostali u šoku kada su vidjeli kako njegov nos izgleda nakon nevjerovatnog poteza Pagea.


Page je krenuo veoma ofanzivno od samog početka, te je uspio da žestoko uzdrma Andersona ovim udarcem. Anderson je izdržao do kraja runde, a onda su svi vidjeli u kakvom stanju je njegov nos.

Doktori su pokušali da mu ukažu pomoć i da nastavi meč, ali je bilo jasno da se to neće desiti.

Page je ovom pobjedom došao korak bliže od revanša za titulu protiv prvaka Bellatora Douglasa Lime koji je jedini čovjek koji je uspio da ga pobijedi u karijeri.


No, ovaj 34-godišnji borac je i dalje itekako motivisan da se vrati na sami vrh, a protiv Andersona je pokazao o kakvom borcu se radi.

"Lijepo se vratiti u Bellator i ovo je odličan start za mene. Osjećam se odlično i zna se koji je moj cilj", rekao je Paige nakon meča.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.