x

ZEZALI JE DA JE DARKU UZELA SVE: A ovo je Ana Sević sada dobila! Paprena stvar!

Pjevačica Ana Sević nedavno se razvela od Darka Lazića i dok su se svi pitali od čega će da živi, buduće da ju je pjevač finansirao, ona se vrlo brzo snašla i uplovila u vezu sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem .

A s obzirom na to da su u vezi već nekoliko mjeseci, bilo je i vrijeme da Ana dobije neki luksuzni poklon. To se i dogodilo jer je njen dečko odlučio da joj kupi automobil.

- Danijel i Ana se zabavljaju od početka godine, a njihova veza je jaka i stabilna, uprkos činjenici da nisu dugo zajedno. Čini se da je Danijel u Sevićevoj našao sve što je tražio u ženama, te je sada riješio da joj pokaže koliko mu znači njeno prisustvo. Odmah je znao da će Ani pokloniti "mercedes" i da će ga dopremiti iz Njemačke, a samo je trebalo da odluči koji model želi da joj pokloni. Dugo se premišljao, ali je konačno odlučio za polovni "mercedes C300" iz 2015. godine, koji košta 25.000 eura, a čija puna cijena iznosi oko 80.000 eura. Za neke je možda suludo da joj poslije pola godine veze kupi automobil, ali Danijel na taj gest ne gleda kao na nešto veliko - otkrio je izvor i objasnio da je biznismen došao na ideju o skupocijenom poklonu sasvim spontano.

Naime, Danijel nije želio da njegovu djevojku prozivaju u društvu da je bivšem suprugu uzela sve nakon razvoda.

- Dugo se su se Anini i Danijelovi prijatelji šalili na pjevačicin račun da je bivšeg supruga ostavila bez stana i auta, a iako se svašta pisalo i pričalo, njoj ipak nije bilo svejedno što je u medijima predstavljena kao žena koja je bila u braku sa Darkom Lazićem samo zbog novca. Danijelu su počele da smetaju šale na Anin račun, pa je svima riješio da zapuši usta time što će djevojci kupiti luksuzni auto - kaže izvor dodaje da pjevačica ne zna šta joj se sprema:


Za dvije nedjelje automobil treba da stigne iz Njemačke, a Danijel je smislio način kako da iznenadi djevojku - auto će je sačekati ispred njene zgrade na parkingu umotan u veliku crvenu mašnu.

Podsjetimo, Ana Sević i Danijel Nedeljković su se upoznali u Crnoj Gori početkom godine, a kako su se simpatije javile prilikom prvog susreta, par je ubrzo započeo romansu. Međutim, tek kada se Sevićeva sredinom januara razvela od Darka Lazića, novopečeni golupčići prestali su da kriju svoju vezu.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.