x

Zgranula se! Jovana Joksimović žešće sasjekla Đurišićku u emisiji uživo, nije očekivala ovakav odgovor od folkerke!!

Ovoga "Jutra" otkrila je kako bira pjesmu za sebe, kao i kako izgleda snimanje "Zvezda Granda" u novim uslovima.

Da podsjetimo, Jovana je nedavno bila u kontaktu sa Ražnatovićima, nakon čega se testirala na koronavirs, a test se pokazao kao negativan, te svoju emisiju može da nastavi na radost velikog broja gledalaca.

Svi nastupi planirani za ovo ljeto, pomjereni su za sljedeće, a gotovanja po Srbiji uveliko ugovara, a pjevačica takođe otkriva da će konačno sa svojim kolegama ponovo normalno da pjeva i da je pjevačima pao kamen sa srca.


Imali ste snimanja "Zvezda Granda, vratili ste se snimanju i uobičajenom životu, ali kako razmišljate, izbaciću novu pjesmu zato što je lijepa, ili zato što ću biti u centru pažnje? Kako razmišljate vi pjevači poslije korone?

"Izbaciću pjesmu jer se meni sviđa, a sa velikom nadom i vjerom u Boga da će biti hit", rekla je iskreno kroz smijeh Jovani Joksimović.

Voditeljka se na pjevačicine riječi valjala od smijeha, a nije mogla da ne prokomentariše da je odgovor "Hit"!


Pjevamo u skladu sa vremenom u kojem živimo, ali i u skladu sa našim godinama. Postoji nešto što je primjereno i neprimjereno..." počela je Snežana o danjašnjoj estradi, ali se dotakla i "Zvezdi Granda".

Ipak, najbolja scena emisije bila je kada je Jovana nakon svog pitanja dobila odgovor pjevačice da sa vjerom u Boga izbacuje pesmu, kada nije mogla da zaustavi svoj smijeh.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.