x

Zgrozila Srbiju pitanjem! Igor Jurić: Što niste pronašli živo dijete? Biljana Popović Ivković: A gdje ste vi bili tada?

U jutarnjem programu na TV Prvoj su gostovali državna sekretarka u Ministarstvu spoljnih poslova Biljana Popović Ivković i predsjednik i osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić.

Njih dvoje su se oštro raspravljali na temu otkrivanja identiteta navodnog političara pedofila i neprijavljivanja njegovog zločina nadležnim organima, međutim, do potpunog usijanja je došlo kada se tema sa tog terena prebacila na privatnu porodičnu tragediju jednog od sagovornika.

Državna sekretarka najprije je pokrenula pitanje povjerenje u državne inistutucije, insistiranjem na tome da Jurić otkrije svoj stav na tu temu.


Iako je prethodno govorio da je sarađivao sa policijom i Ministarstvom na rješavanju slučajeva koji su u domenu rada Fondacije, te iako je kazao da su njega lično obučavali policajci koje profesionalno cijeni, Jurić je odgovorio da nema povjerenje u institucije, jer su zakazali kada je spasavanje života njegovog djeteta bilo u pitanju, te da bi najviše volio da Fondacija ne mora da postoji.


- Mi smo pronašli ub.cu - reagovala je Popović Ivković.

- Zašto niste pronašli živo dijete? - uzvratio je Jurić.

- Gde ste Vi bili tada? - upitala je državna sekretarka.

- Sram da Vas bude - došlo je do tačke usijanja u gostovanju.

Posljednja rečenica je nekoliko puta ponovljena sve dok voditeljka nije prekinula raspravu usmjeravajući razgovor na drugu temu.

Sekretarka je izazvala zgražavanje i osudu na društvenim mrežama.

.

.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.