x

Prvi mini wellness apartman na Vlašiću

Zimski kutak na Vlašiću koji vaš boravak na planini čini nestvarnim: Zavirite u čarobnu Vilu Bašić! (Foto+Video)

Ukoliko ste nekada poželjeli pravi zimski odmor iz snova, nestvarne prizore kakve viđate u prazničnim filmovima kada je akcenat stavljen na zimu, snijeg, topli i ušuškani ambijent, našli smo jedno takvo mjesto. Vila Bašić na Vlašiću je sve ono o čemu ste uvijek maštali kada je nezaboravan odmor u pitanju. Riječ je o prvom wellness apartmanu, smještenom na prelijepom mjestu Kukotnica, što znači kilometar od samog centra Vlašića, gdje se nalazi i skijalište na koje se možete spustiti pravo iz vile. Vila Bašić, čiji je kapacitet 20 osoba u tri apartmana, nudi uistinu jedinstven doživljaj i udobnost punu ljubavi, a mir i toplina su drugi sinonim za nju.


Vila Bašić sa svoja tri apartmana simboličnih imena (Apartman SPA Jelen, Apartman Vuk i Apartman Medo) autentično je mjesto za odmor ne samo na Vlašiću već i u cijeloj BiH. Vlasnik Vile Bašić, naš poznati nogometni trener Nermin Bašić, kojeg je Ćiro proglasio njegovim nasljednikom, apsolutno je uspio u namjeri da na planinsku ljepoticu donese nešto drugačije. Ovo mjesto pruža posebnu ljubav i toplinu. Enterijer Vile je umirujući, baš poput okoliša, napunjen dobrom energijom prirode koja ga okružuje.


Svojim modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge, među mnogobrojnim smještajnim jedinicama na Vlašiću, Vila Bašić je našla svoje mjesto, te se relativno brzo istaknula i postala broj 1. za odmor. Tome je svakako doprinijelo i to što je riječ o prvom mini wellness apartmanu na Vlašiću, čiji najveći apartman Jelen nudi wellnes spa sa turskom saunom, finskom, bio infracrvenom saunom (3u1) i kadom za masažu. Objekat je zamišljen kao moderni i porodični smještaj, predviđen kako za porodice tako i za avanturiste.


I dok svi apartmani Vile Bašić imaju svoju čar i posebnu notu, pažljivo je rađeno i na svim drugim segmentima kada je Vaš odmor u pitanju. Odlaskom baš na ovo mjesto ne samo da ćete biti očarani udobnošću samog smještaja, već i time kako se mislilo na to da osjetite duh planine i svježeg zraka. Drugim riječima, gosti će biti očarani i onim što ih dočeka kada se radi o samom okruženju Vile.


Tu su tri šadrvana, te jedan zatvoreni šadrvan, namijenjen za rođendane i zabave, a koji je opremljen kaminom i ima dovoljno prostora za okupljanje do 20 ljudi. U šadrvanu postoje i grijalice, što mjesto čini prijatnim i zimi. Vani se nalazi i manji vrt sa kaminom koji je otvoren i omogućava ugodno druženje u toplijim mjesecima. Kada je okruženje Vile u pitanju tu je i dječije igralište (košarkaško, mini nogomet, badminton) koje je veoma važan dio, jer pruža zabavu najmlađima i potrebno vrijeme za odmor roditelja. I tu nije kraj - ljetni vanjski jakuzzi u šumi je prava atrakcija i razlog više zašto je Vila Bašić na Vlašiću jedno od omiljenih kutaka za relaksaciju.


Kako se dobar glas daleko čuje, tako je i Vila Bašić čest odabir turistima iz različitih zemalja. Neki su tu da naprave najbolje Instagram fotke, neki da se istinski prepuste uživanju, neki zbog boravka u nestvarnom prirodnom okruženju, ali svima je isto - Vilu Bašić pamte po najugodnijem smještaju. Inače, Vila pruža svu privatnost, apartmani su kompletno opremljeni za korištenje tokom čitave godine. Vila Bašić nije u centru Vlašića i ima svoj mir u šumi, a opet blizu centra na neki način. Vrijedi spomenuti kako gosti Vile imaju popuste na ski karte, ski opremu, quadove i sanke.


Ne ispustite priliku da posjetite najljepši kutak za boravak na Vlašiću. Zimska čarolija uz Vilu Bašić zaista postoji, stoga budite i vi dio te bajke. Vila Bašić će bez sumnje biti Vaša prva asocijacija kada Vas pitaju za najnezaboravniji odmor u životu. Samo jedna posjeta i već ste bogatiji za novo iskustvo o kojem ćete dugo pričati. 


Više o Vili Bašić možete pogledati putem njihovih stranica, gdje ujedno možete izvršiti rezervaciju ili pitati sve što Vas zanima: 
Instagram: https://www.instagram.com/vila_basic_vlasic/
Facebook: https://www.facebook.com/vila.basic.vlasic.spa.apartman/
Web: https://www.vilabasicvlasic.com/
Telefon: 066 858 333

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.