x

Živa se pojela otkad je uhapšena: Romana se uskoro vraća u Beograd, a evo ko će vratiti ukraden novac!

Pjevačica Romana Panić prije dva dana puštena je iz zatvora u Brizbejnu, a sada su se pojavili novi detalji slučaja o kome je nedjeljama brujala javnost.

Romana Panić je zbog pljačkanja bankomata u Australiji provela 40 dana u zatvoru, dok se njen dečko Filip Mrkajić i dalje nalazi iza rešetaka. Ona je bila osuđena na godinu dana zatvora, uslovno dva mjeseca, ali kako pišu domaći mediji pošto je odslužila dvije trećine kazne zbog dobrog vladanja puštena je na slobodu.


Romana i Filip ukrali su 14.400 eura, koje po australijskim zakonima moraju da vrate, međutim pjevačica se izvukla iz toga, piše Informer.

- Romana će uskoro da se vrati u Beograd! Njen dečko prihvatio je da sam vrati sav novac koji su opljačkali - tvrdi za spomenuti list pjevačicina prijateljica.


- Romana se živa pojela otkad je uhapšena! Psihički se osjeća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom momentu baš potonula. Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lijepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra. Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija, koju je, da je bila pametna, mogla da izbjegne. Rekla mi je i da joj ovako nešto više nikada neće pasti na pamet, makar morala na ulici da prosi! Više puta je ponovila da se osjeća loše jer je osramotila i sebe i porodicu. Ne zna kako će da izađe pred majku, koja je očajna zbog cijele situacije - navodi Romanina prijateljica.

Romana se, inače, trenutno nalazi u imigracionom centru gdje čeka deportaciju za Beograd.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.