x

bogato

ZLATO I MERMER: Ovako izgleda luksuzni dom poznatog folkera!

Folker Radiša Trajković poznatiji kao Đani, jedan je od najtraženijih pjevača u dijaspori, ali i kod nas. Puni diskoteke i kafane gdje god se pojavi, pa nas ne čudi to što ima kuću na kojoj mu mogu pozavidjeti mnogi stanovnici Srbije.

Luksuzna kuća, sa mnogo detalja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uglavnom preovladava mermer i drvo, a Đani i njegova supruga Slađana su se trudili da ubace i dosta detalja koji bi oplemenili njihov životni prostor.

Osim što su vodili računa da se oni osjećaju prijatno u domu, nisu zapostavili ni njihvoog kućnog ljubimca, kojem su kupili krevet. I to ni manje ni više nego bračni.

Omiljeno mjesto za okupljanje Trajkovića je trpezarija. A, posebno se vodi računa da ona bude domaćinska kada je i njihova slava. Tada je trpeza obimna, a gosti odu punog stomaka.

Đani je već nekoliko puta govorio da je veliki poštovalac vjere, a u njegovoj kući mogu se primijetiti brojne ikone, ali i posebno mjesto u domu ima i portret patrijarha Pavla. Đani je i opremanjem kuće unio svoj prepoznatljiv stil u kojima ima dosta i firmiranih detalja.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.