x

DETALJI KOJE JAVNOST NIJE ZNALA

Zlostavljao me i tjerao da pijem dok pjevam jer inače zvučim kao k....! Bolna ispovijest Čekićke o bivšem mužu: Napravio joj je pakao!

Pjevačica Andreana Čekić jednom prilikom ispričala je šta se sve dešavalo van očiju javnosti u braku sa Ivanom Miladinovićem.

Andreana je 2019. godine pričala kako ju je klavijaturista psihički maltretirao i bio sa njom samo iz interesa, dok je kao ženu i suprugu nikada nije trenirao, kako je sama ispričala.

- Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pjevam kao k...c kad ne pijem, pa me je tjerao da pijem kad radim i kad snimam pjesme. Tom vrijeđanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti - počela je priču Andreana tada.


Pjevačica je istakla da je Ivanu uvijek bio bitniji finansijski momenat i stabilnost, nego ona kao žena i supruga.

- Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedio, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumijemo, njemu je oduvijek finansijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga - rekla je pjevačica tad i objasnila šta je pravi razlog razvoda sa Ivanom.


Andreana je ispričala da je ona bila inicijator razvoda, a da ju je suprug molio da se predomisli i kada mu je rekla da je našla novog.

- Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mjesecima poslije moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam željela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao - rekla je Čekićka u svojoj ispovijesti prije 3 godine.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.