x

Pati za Interom

Zna da je pogriješio i zbog toga je postao očajan: Šta će u Chelseaju reći za ovaj potez Lukakua?

Romelu Lukaku je ljetos nakon dvije odlične sezone odlučio da napusti Inter i potpisao je za Chelsea.

Lukaku se odlučio vratiti na Stamford Bridge kako bi konačno dokazao svoj kvalitet u dresu Chelseaja, a u londonski klub stigao je nakon dvije odlične sezone u dresu Intera.

Aktuelni prvak Italije je svog ponajboljeg igrača prodao za čak 120 miliona eura što je bio odličan posao za čelnike Intera.

Međutim, čini se da Lukaku nije donio baš najbolju odluku što je napustio Inter. U Chelseaju mu ne ide ni približno dobro kao što je to bilo u italijanskom klubu, a sve češće se nalazi na meti kritika zbog svojih igara.


Nakon što je zakazao u prethodnih nekoliko utakmica pojavile su se informacije da bi Lukaku nakon samo jedne sezone mogao da napusti Chelsea jer se nije očito najbolje uklopio u ovaj tim.

La Gazzetta dello Sport objavila je jutros da je Lukaku navodno kontaktirao čelnike Intera i da je izrazio želju da se na ljeto vrati na Meazzu ukoliko to ikako bude moguće.

Belgijanac želi da se vrati u klub u kojem je blistao jer je shvatio da je napravio grešku, ali je pitanje da li će ga Chelsea tek tako pustiti da ode nakon što su potrošili ogroman novac za njegovo dovođenje.


Navodno, Lukaku je čelnicima Intera poručio da je spreman na sve samo da se vrati i da će pristati na značajno manju platu ukoliko to bude potrebno kako bi se ostvario njegov transfer.

Još uvijek nije poznato šta o svemu misle čelnici Intera, ali sigurno da ni oni ne bi imali ništa protiv da se Lukaku vrati. Ipak, najviše u svemu tome pita se Chelsea i kako stvari stoje očekuje nas izuzetno uzbudljiv ljetni prelazni rok.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.