x

Znakovi koji pokazuju da će vaša veza završiti brakom

Iako je svako individua za sebe, te iako je i svaka ljubavna veza priča za sebe, postoje poneki univerzalni parametri koji ukazuju na to ima li vaša ljubavna veza šansu da uspije ili ne.

Svakodnevne negativne misli, anksioznost, depresija odnosno uopšte narušeno mentalno zdravlje jednog ili oba partnera, zatim predanost partneru, ali i seksualno zadovoljstvo uveliko utiču na tok ljubavne veze.

Na primjer, kada je u pitanju uopšte zadovoljstvo životnom situacijom, navodi se da osobe koje su nezadovoljne unutar sebe i koje uveliko šire negativnu energiju, teže ostaju u ljubavnom odnosu, ili u konačnici vrlo često bivaju "ostavljeni". Izuzetno je teško izaći na kraj s takvom osobom, stoga, ako pored sebe imate nekoga ko vam i u takvim momentima pruža bezuslovnu podršku, dobro ga/je čuvajte.


Slična negativna predviđanja, barem ako je vjerovati stručnim studijama, pogađaju i osobe koje su u stalnoj borbi s depresijom ili s anksioznošću. Negativne misli i osjećaj tjeskobe, kao što "guše" depresivne i anksiozne osobe, istovremeno "guše" i polako gase partnerski odnos. Čast izuzecima.

Da biste uspjeli sačuvati vašu vezu, studije pokazuju da je izuzetno važna iskrena posvećenost partneru. Takođe, vrlo je bitno i da vaš partner to osjeti. Jedno je misliti da ste posvećeni, požrtvovni i brižni, a potpuno druga stvar je realna slika stanja. Ako želite pozitivan ishod, preispitajte se pružate li svoj maksimum.


Na kraju, brojne studije su pokazale da je dobar se.sualni život ključan za dugotrajnu vezu. Tjelesna povezanost ukazaće oboma koliko zaista uživate jedno u drugom.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.