x

iznio prljav veš

Znam da je Kija u vezi sa opasnim likom: Kristijan iznio sav prljav veš, Nadica na sve načine pokušala da je odbrani!

Kristijan Golubović tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" potkačio je Nadicu Zeljković i njenu kćerku Kristinu Kiju Kockar.

- Ja volim da k.kim na finom šoljama, i da su sređene, a njih dvije nisu imale normalnu klozetsku šolju - pričao je Kristijan.

- Ja moram da kažem da Kija ne smije da me komentariše, niti se nju tiče šta sam ja radio i sa kim. Saznali smo da je Kija u vezi sa nekim ozbiljnim likom. Ja zbog toga ne dam na šolje, i sada kao njoj niko ne smije da poslije. Ja ne razumijem ona se šalta na pjevačicu, a sada je kao borac za ljudska prava. One nisu klozetske šolje. Mene je Kija zvala da se bijemo, bukvalno mi je rekla da to hoće - rekao je Kristijan.


- Nismo mi klozetske šolje, iako nas je on nazvao. On je bijesan jer je Kija dala novinarima intervju. Nije mi jasno šta je problem da ona prokomentariše snimak. Nismo mi šolje, mi smo ljudi, i kad izađemo vidjećemo - rekla je Nadica.

- Vidjećete vi za 20 dana, vi konobarica 30 godina, šta si ti - pretio je Kristijan.


- On je rekao da je Kija pisala peticuju da on bude izbačen iz za Zadruge, a to nije istina, jer moja kćerka bi to rekla kada mu se obratila. Niko od nas nije vidio snimak, a taj snimak o njoj niko nije čuo već je samo rekao kako neko treba po njoj da dođe.Ona je komentarisla video, intervju. Evo ti prilika Krsitijane pokaži šta znaš, ja te molim da te bljuvotine za moje dijete nemoj da lupaš. - govorila je Nadica.

- Da li Kijin dečko mene da dočeka, oženjeni najbolnije k..aju, zar ne, Nadice? Hoklina prava, a to vam porodično - rekao je Kristijan.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.