x

obrisala snimak, ali kasno

Zorannah priznala da nije skidala šminku dva dana i zgrozila sve!

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah još jednom je zgrozila javnost zbog svoje nehigijene i priznanja da šminku nije skinula dva dana. Influenserka je htjela da se pohvali novim proizvodom za obrve koji je trajan toliko da se dvije večeri nije pomjerio sa njenog lica.

Otkako je na Instagramu objavila snimak u kome otkriva koliko je neuredna, društvene mreže gore. Toliko da je pomenuti video skinula sa svog naloga poslije nekoliko sati. Naime, ona je željela da pohvali proizvod za obrve, kada je iznijela šokantne informacije.

- Obrve i dalje stoje, ne pomijeraju se, bez obzira što sam ja skidala šminku, njih nisam umivala, ali bukvalno nisu pomjerile dva dana - rekla je Zorannah, ne sluteći da će se ubrzo naći na stubu srama.


Njeni pratioci odmah su je osudili zbog toga što ne vodi računa o higijeni lica, a posebno su se zgražavali na Tviteru.

- Dokle će ova budala da reklamira svoju nehigijenu? Koristi aparate od 500 dolara, ali i dalje ne koristi sapun i vodu. Ako se bude pravdala da skida šminku, ništa ne vrijedi bez vode i sapuna, ništa, ništa, ni najskuplja mašina na svijetu, ni botoksi, ni fileri - napisala je jedna tviterašica, dok su se drugi složili s njom.


- Ali da jedna djevojka ponosno izgovara da nije skidala šminku sa obrva dva dana... Izgleda kao iz kontejnera da su je izvukli. Jako mi je ružno da jedna djevojka, koja ima mogućnosti i živi jako lijep život, dozvoli sebi da izjavi ovako nešto i da toliko ne vodi računa o higijeni lica - nizali su se komentari.

Neki su čak napisali i da su zbog ovakvog ponašanja i promovisanja aljkavosti, prestali da je prate.


- Prestala sam da je pratim skoro, šta je bre ovo? Kakve su ovo trepavice? Si.e za sve pare, kosa, trepavice. Kod nje sve prenaglašeno. Žena je ostala u 2012.godini, dok je njena publika odrasla, a djeca prate danas drugi sadržaj. Na koju foru ona zarađuje za glam life? Zna neko? - napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

- Zorana je ubjedljivo najštrokavija influenserka od svih. Iskreno, čudi me kako nema konjuktivitis non stop, s obzirom na to da ima onolike trepavičetine koje ne pere nikada. Ko zna koliko bakterija tu ima. Povraća mi se. Propala je kao žeton - samo su neki, od stotine komentara na Tviteru.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.