x

Zorica Marković dotakla dno: Okupala Mensura prljavom vodom iz kupatila! Zlo od žene! (VIDEO)

Zorica Marković sinoć je imala žestoku svađu sa Minom Vrbaški i Mensurom Ajdarpašićem. Nešto kasnije, kada je izlazila iz kupatila, Zorica je uzela kantu u kojoj je bila prljava voda i polila Mensura i Minu, ali i sve ostale. Emisija je bila kratko prekinuta, a Zorica je odmah kažnjena nedjeljnim honorarom.


- J..em li vam majku u p..ku, propaliteti! Riješi s njom problem, a ne tučeš narod ovdje! J..aću vam mamicu u p..ku! Ima da vas kupam svaki dan i tebe i ovu d..lju! P..ićeš ti k..ac Vladimiru Tomoviću, kao što je ona p.šila! - govorila je Zorica, Mensuru i Mini.


- Zorice, kažnjena si nedjeljnim honorarom. Sada možete da očistite ovo, da se vratimo emisiji - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Izvinite ljudi, ovako reagujem na g.vna! - rekla je Zorica Marković.

Očekivano, gledaoci su najoštrije osudili Zoricu Marković, pa se nižu komentari kako je "zlo od žene", "babetina kojoj ne priliči takvo ponašanje"...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite od raznih zajamnih tvrtki i privatnih i korporativnih, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim propalicama tamo koje ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… ([email protected]) Bez kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš zajam Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., zajam kompanije .............. itd Email .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ... ....