x

Zovu je na žurke, pa se ređaju! Janjuš joj je zabranio da ide na rođendan: Marija Kulić urnisala Maju!

Marija Kulić na samom početku napala je Maju Marinković u koju se mnogo razočarala. Marija je istakla da se Maja sigurno i dalje viđa sa Markom Janjuševićem Janjušem.

"Meni je žao što sam sa ovim gospođicama u emisiji. Pratila sam i jednu i drugu, Maja mi je nekad bila draga i strašno mi je razočarala. Njoj pamet nije došla ni kada je izašla. Ona je javna ličnost, zna se da je sa Janjušem u vezi i apsolutno sve krije. Trebalo je da ide kod Sanje na rođendan, a Janjušević joj je zabranio. Šta je sa tom njegovom ženom, ja ne znam. Maja, da li te je sramota? Savjetovala sam te kao svoju kćerku da ne pogriješiš. Da li si razmišljala kako se osjeća tvoj otac?", kazala je Marija.


"Ne mogu da kažem da nisam osuđivala djevojke prošle sezone. Kriva sam što sam dozvolila da se upustim u tako nešto. Ja sam se upuštala i prepustila emocijama, kao da nisam bila svjesna da je oženjen...", pričala je Maja, a Kulićeva ju je prekinula:

"Ne mogu da te slušam, i dan danas praviš gluposti."


"Sa Janjušem nisam u vezi, niti se viđamo. On je neko koga sam mnogo voljela, a što se rođendana tiče, imala sam lične probleme, nikakve veze sa Janjušem. Poslala sam joj poruku, to su neke moje privatne stvari, nema potrebe da se objašnjavam", rekla je Marinkovićeva u "Narod pita".

"Ja sam čula da Maju zovu i da se ređaju jedan, pa drugi, a da ona njih zadovoljava", rekla je Marija.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.