x

Zvala Gastoza! Otkrivamo šta je Đoganijeva radila po izlasku iz rijalitija: Nenad: Pali, ćurko, ne bih te takao više!

Pobjednica "Zadruge 2" i pjevačica Luna Đogani napustila je treću sezonu najgledanijeg rijalitija na Balkanu deset dana prije finala. Kako se Luna nije takmičila za glavnu nagradu, ovo je bio očekivani potez produkcije, ali su njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, kao i dečko Marko Miljković, koji su i dalje u rijalitiju, teško podnijeli njen izlazak. 

Kako Srpski telegraf saznaje, i Luni nije bilo lako po napuštanju rijalitija jer je nakon nekoliko sati u pripitom stanju pozvala svog bivšeg dečka Nenada Marinkovića Gastoza.

Izvor blizak Đoganijevoj, ali i Gastozu, tvrdi da je ona po izlasku iz "Zadruge" došla u svoj stan na Novom Beogradu sa Savom Perovićem, gdje joj je on prepričavao uz koju čašu pića šta se dešavalo dok je bila unutra. Đoganijeva je poludjela zbog pojedinih medijskih natpisa, ali kada je saznala šta je Nenad pričao o njoj, izgubila je strpljenje i pozvala ga.


- Luna je već navikla da se svašta piše i priča dok je u rijalitiju, a priča sa Gastozom joj je ove sezone bila najbolnija tačka. Savo joj je sve do detalja ispričao, pokazao joj snimke gdje Gastoz nju proziva, gdje se ograđuje od nje i naglašava kako se više neće družiti s njom, a kako je već prilično popila, zgrabila je telefon i pozvala ga - navodi dobro upućen izvor.

Gastoz je tokom dana bio na privatnoj žurki u jednoj vili, gdje su on i njegovi brojni prijatelji, među kojima su bili i Lunini poznanici, o.gijali na bazenu. Prema navodima izvora, Nenad je takođe bio u alkoholisanom stanju uveliko kada ga je Luna pozvala.


- Gastoz je cirkao s društvom, opuštena varijanta, zezanje na gajbi. Počeo je da se smije kada je vidio ko ga zove, a kada se javio rekao je: "Ha, ha, ha, djevojko, da li si ti realna, zašto me zoveš?" Luna ga je napala, počela da vrišti i pitala ga kako ga nije sramota što ju je blatio nakon svega što su zajedno prošli, a on joj je odgovorio: "Ne zanimaš me u životu, čovječe, nebitna si". Luna je nastavila da ga vrijeđa, a rečenica koja ga je isprovocirala, bila je: "Ti si smrad, biće ti jednog dana žao što si me izdao". Na to joj je Gastoz rekao: "Pali, ćurko, ne bih te takao više. Koji ćeš mi u životu" i spustio slušalicu. Svima je bilo jasno da priča s Lunom, počeli su ortaci da ga sprdaju, ali on se samo nasmijao i rekao: "Budala", ali nije želio da priča o tome - ispričao je izvor.


Kako dalje saznajemo, Đoganijeva se pokajala što ga je uopšte pozvala jer je ispalo kao da ga moli za razgovor, prijateljstvo ili čak nešto više, a ona je samo željela da raščisti s njim i da mu odgovori na sve prozivke.

- Savo je pokušao da je zaustavi, rekao joj je da to može sutra mnogo drugačije da djeluje, ali ona nije htjela da ga sluša. Sad se boji kako će Marko reagovati ako sazna da ga je zvala - zaključio je izvor Srpskog telegrafa.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lunom, kao i sa Gastozom, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke, javlja. Srpski telegraf.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.