x

OTVORIO DUŠU

Zvali su me iz saveza da tuže Karleušu, nisam htio: Topalko reagovao na kritike, a evo šta je sve morao da uradi da postane lovac!

Pravi medijski rat nastao je prije nekoliko dana kada je pjevač Milan Topalović Topalko podijelio sliku iz lova, a na to je oštrim komentarima reagovala Jelena Karleuša.

Ona je poručila kolegi da ona njega želi zauvijek da detoksira. Topalko je riješio sada da stavi tačku na priče i otkrije kako je postao lovac.

- Ja sam to shvatio da neko priča ko nije prije toga razmislio šta priča. Mene su zvali iz Lovačkog Saveza da je tuže, nisam neka svađalica i to nisam želio. Ja sam registrovan lovac u Savezu, to je stvar izbora. Uvijek sam za to da ljudi imaju stav, ali da ga ne nameću drugima. Lovci nisu neka grupa budaletina koji nose oružje i pucaju šta im se svidi. Da bi postao lovac moraš da prođeš test koji traje skoro godinu dana, ljekarske preglede, ali i bezbjednosnu provjeru kako bi dobio dozvolu za nošenje oružja - kaže on.


Pjevač je priznao i da je dobijao prijetnje na društvenim mrežama, ali da se ne obazire previše na ono šta drugi pričaju o njemu.

- Ja sam dobijao i prijetnje o tih ne znam kako da ih nazovem njenih fanova, sve sam to ostavio ispod slike, nisam ništa obrisao. Neka svi vide, ja ništa ne krijem - kazao je Tpalko u emisiji „Grand Magazin“.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Grand.online

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.