x

i zakonski je došao kraj

Zvanično došao kraj: Dada Mešaljić potpisala papire za razvod, evo kome je pripalo starateljstvo!

Iako je prošlogodišnja učesnica „Zvezda Granda“ Dada Mešaljić odlučila da stavi tačku na odnos sa suprugom još tokom takmičenja, njihova relacija mjesecima je u žiži interesovanja. 

Međutim, nakon bolnog rastanka i stresnog perioda koji je prošla konačno je došao trenutak i da zvanično potpiše papire za razvod.

Dada se na društvenim mrežama pohvalila da se i zakonski razvela, a sudeći po njenoj reakciji pjevačica ne krije da joj je pao kamen sa srca.


- Ko hoće nek čestita- poručila je Mešaljićeva, a potom proslavila uz čuveni hit Zorice Brunclik „Rođendana dva“ čiji stihovi opisuju njeno trenutno stanje.

„Jedina sam koja slavi rođendana dva, sudbina mi dodijelila ta dva datuma. Prvi put kad me majka rodila, drugi kad se tebe oslobodila", poručila je pjevačica i izazvala lavinu reakcija.


Podsjetimo, Dada je nekoliko puta otvoreno govorila o odnosu, sa sada već bivšim suprugom Jasminom sa kojim je prije nekoliko mjeseci dobila nasljednicu Merjem.

-On viđa dijete kada mu padnu pratioci na Instagramu. Šta mislite od čega ovako luksuzno živimo?! – samo je jedna u nizu optužbi na račun bivšeg muža, a kako smo imali prilike da vidimo papire za razvod starateljstvo je pripalo Dadi, kao majci i zakonskoj zastupnici.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: grand.nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.