x

NE STIŠAVA SE BURA

Zvanično saopćenje Pinka: Bebaniću je pružena adekvatna ljekarska pomoć, na sudu ćemo tražit 50.000 eura!

Ne stišava se bura nakon diskvalifikacije Adija Bebanića iz rijalitija “Zadruga 4”. Društvene mreže gore, a u međuvremenu se oglasila i TV Pink.

Kako su naveli, prinuđeni su da reaguje zbog kleveta da pomenutom učesniku nije pružena adekvatna medicinka pomoć. Saopćenje TV Pink i produkcije rijalitija “Zadruga” prenosimo u cjelosti.

- Iako su svi nalazi pokazali da je Adi Bebanić u potpunosti zdrav, on je nakon pregleda u bolnici odbio da se vrati u „Zadrugu“, svjestan posljedica koje će snositi. RTV Pink će tužiti Adija i potraživat će na sudu prema ugovoru koji je potpisao 50.000 eura.


Podrška ovog takmičara iznijela je na društvenim mrežama klevete na račun produkcije, tvrdeći kako Adi nije dobio adekvatnu medicinsku zaštitu. U pitanju je potpuna neistina, jer je u toku dana Adi Bebanić, proveo nekoliko sati na detaljnim ispitivanjima, koja su, srećom, pokazala da je on u potpunosti zdrav. Podsjećamo da je svim takmičarima „Zadruge“, što je pokazano i na slučaju diskvalifikovanog Adija Bebanića, 24 sata dostupna medicinska pomoć – stoji u zvaničnom saopćenju TV Pink.

Podsjetimo, učesnik Zadruge, Adi Bebanić, samoinicijativno je odlučio da se ne vrati u “Zadrugu”, nakon što mu je tokom dana pružena medicinska pomoć, jer mu je pozlilo samo nekoliko sati od njegovog ulaska u rijaliti.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.