x

Zvezda Granda Azra Husarkić u totalnom haosu: Eksplicitne fotografije dospjele u javnost, Tuzlanka brzo reagovala!

Zvezda Granda Azra Husakrić koja ima samo 20 godina milionski auditorijum je fascinirala kako glasom, tako i stasom. Čini se da mladoj Tuzlanski mnogi zavide na savršenom izgledu, te je doživjela veliku neprijatnost.

Naime,  fotografije na kojima je djevojka potpuno naga su plasirane na jedno Facebook stranicu, a neko je sve plasirao navodeći da je to Azra. Pjevačica je morala da se oglasi povodom ovoga i napisala demant kako bi smirila svoje najbliže.


- Sram da bude onog ko se bavi mojim životom, hvala što pokušavate da narušite moju reputaciju lošim montažama neke djevojke. Ali bezuspješno, silikone u grudima nemam. I silikone iz usana sam izvadila, ovakve snimke sebi u životu ne bih dopustila. Čime se vi ljudi bavite, zašto toliko ljubomore imate u sebi!? Imate li vi majke , očeve, sestre, braću.. kako bi se oni osjećali da njihovo dijete neko blati na ovakav način. Fuj fuj. Zgrožena sam - istakla je mlada zvijezda, pa nastavila:


- Morala sam ovo da objavim, izvinite moji Fejbuk prijatelji zbog sadržaja slika, ali ne dam na sebe, na svoj obraz, roditelje. Ne dam da mi neko ruši reputaciju nakon toliko godina truda, zbog ovakvih paćenika da gubim vrijeme. Tužbe svakako idu. Od hakovanja mog profila, do nanošenje duševne i fizičke boli. Za sve to idu tužbe. Sram vas bilo - napisala je Azra.




(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.