x

Zvezda Granda se razvela nakon samo PET MJESECI braka, ovo su RAZLOZI!

Učesnica muzičkog takmičenja ``Zvezde Granda``, Dejana Erić, privukla je u ovoj sezoni veliku pažnju javnosti jer je uspjela da se potpuno transformiše kada je njen izgled u pitanju, pa je mnogi zbog gubitka kilograma nisu prepoznali.

Dejana je svojim učešćem u jednoj od prethodnih sezona uspjela da ostvari zapažene rezultate, pa je publika nastavila da prati dešavanja u njenom životu, a ona je to riješila da iskoristi tako što je počela da snima video zapise o šminkanju koje objavljuje na sajtu Youtube-u.

 

U posljednje vrijeme su mnogi primijetili da se u kipovima ne pojavljuje njen izabranik Joca, kome je nakon dugogodišnje ljubavne veze izrekla sudbonosno ``da`` u septembru mjesecu prošle godine.

 

Kako je otkrila u posljednjem video zapisu, neko vrijeme nije željela da priča na tu temu ali njih dvoje su odlučili da se raziđu, a potom su se i razveli nakon samo nekoliko mjeseci braka.

 

- Ovako, najteža stvar i nešto što mi je najteže da izgovorim u ovom videu, jeste to što se desilo sa mnom i Jocom. Vjerovatno ste već iz prethodnih videa zaključili da Joca više nije dio mog života. Nas dvoje smo se razišli, a zatim i razveli, nažalost nismo zajedno. Razišli smo se u jednom mirnom i prijateljskom maniru, niko nikoga tu nije prevario... Prosto, to su normalne stvari, ljudi se razilaze... U nekom momentu smo shvatili da imamo različite ciljeve, afinitete oko posla i svega. Shvatili smo to kasnije nego što je trebalo. Svakako, za mene će Joca uvijek ostati neko ko je bio ogroman dio mog života - ispričala je Dejana u svom video zapisu.

(Opera17.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.